Dierenkliniek Batau

Alleen op afspraak: 030-6038700

Dierenkliniek Veldhuizen- de Meern

Alleen op afspraak: 030-2317933

Historie van DACRU

“In 1977 is het allemaal begonnen: Dierenarts Jos Weeber opende een praktijk in Batau (eerst op de Kloosterdrift en later op de Andreasgaarde) en één in Vreeswijk aan de Hazelaarstraat. In 1987 woonde Renee Burger als student diergeneeskunde boven de praktijk Batau. Vanaf 1995 is zij als dierenarts en mede-eigenaar gaan samenwerken met Jos Weeber om de praktijk uit te bouwen.Vervolgens is de praktijk Galecop in 1996 gestart. Toen in 2002 Dierenkliniek Veldhuizen – de Meern geopend werd was het plaatje compleet. Sinds het overlijden van Jos Weeber in 2015 is de praktijkvoering overgenomen door Renee Burger“

Nieuwe Kliniek Batau in Nieuwe Baten!

In 2017 heeft de kliniek een modernisatie-slag doorgemaakt. Lokaties Galecop, Batau en Vreeswijk zijn opgegaan in de nieuwste en moderne Kliniek Batau, locatie Oortjesburg 3. Met 5 dierenartsen in verschillende expertise gebieden en 1 specialist werken we met veel plezier op deze twee moderne locaties.

DACRU dierenarts utrecht dierenkliniek verzorging DACRU dierenarts dierenkliniek utrecht facebook videos
DACRU dierenarts dierenkliniek utrecht huisdieren controle nieuwegein

Dieren instructie videos

â–¸Bekijk de verschillende instructie videos om uw dier thuis te kunnen helpen

Aan de hand van de onderstaande video's kunt u gemakkelijk zien hoe het toebrengen van medicatie uw dier kunnen helpen bij een snel herstel. De video's behandelen medicijn inname voor uw hond, kat of konijn.