Dierenkliniek Batau

Alleen op afspraak: 030-608700

Dierenkliniek Veldhuizen- de Meern

Alleen op afspraak: 030-2317933

Historie van DACRU

“In 1977 is het allemaal begonnen: Dierenarts Jos Weeber opende een praktijk in Batau (eerst op de Kloosterdrift en later op de Andreasgaarde) en één in Vreeswijk aan de Hazelaarstraat. In 1987 woonde Renee Burger als student diergeneeskunde boven de praktijk Batau. Vanaf 1995 is zij als dierenarts en mede-eigenaar gaan samenwerken met Jos Weeber om de praktijk uit te bouwen.Vervolgens is de praktijk Galecop in 1996 gestart. Toen in 2002 Dierenkliniek Veldhuizen – de Meern geopend werd was het plaatje compleet. Sinds het overlijden van Jos Weeber in 2015 is de praktijkvoering overgenomen door Renee Burger“

Nieuwe Kliniek Batau in Nieuwe Baten!

In 2017 heeft de kliniek een modernisatie-slag doorgemaakt. Lokaties Galecop, Batau en Vreeswijk zijn opgegaan in de nieuwste en moderne Kliniek Batau, locatie Oortjesburg 3. Met 5 dierenartsen in verschillende expertise gebieden en 1 specialist werken we met veel plezier op deze twee moderne locaties.

dierenarts nieuwegein spreekuur afspraak utrecht DACRU dierenarts utrecht dierenkliniek utrecht facebook nieuwegein

Behandelingen

▸Eerste kennismaking

Als u nieuw in onze praktijk komt, of er komt een dier bij, dan is het belangrijk om de documenten zoals het paspoort of vaccinatieboekje mee te nemen. Het dier kan door de assistente worden gewogen en worden ingeschreven. Indien er een onderzoek of behandeling door de dierenarts wordt ingezet of het dier wordt gevaccineerd, dan worden er consultkosten gerekend.

▸Uitgebreid onderzoek en behandeling

Uw dier kan bij DACRU dankzij de vele mogelijkheden op het gebied van onderzoek en behandeling terecht voor een uitgebreid onderzoek. DACRU beschikt over de benodigde apparatuur, zodat uw dier ook in noodgevallen veilig is.
 

▸Puppyconsultatiebureau en afvalbegeleiding

U kunt met uw puppy een keer per maand langskomen voor een kosteloos check up door onze  paraveterinair. De paraveterinair kan bovendien voor uw hond of kant een afvalprogramma samenstellen. Tijdens het afvalprogramma voor uw hond of kant wordt uw dier maandelijks door een paraveterinair gewogen en zal de lichaamsconditie worden beoordeeld om verbeteringen voor te kunnen stellen om de algemene gezondheid van uw dier te bevorderen.

▸Seniorencontroles

Als uw hond en kat tot de ‘ouderen’ gaat behoren dan kunnen er ongemerkt ongemakken in gaan sluipen. U kunt een afspraak maken voor een seniorencontrole: wij doen lichamelijk onderzoek, urine onderzoek en bloedonderzoek en letten extra op problemen die bij het oudere dier op kunnen treden.

▸Bijscholing

Echte interesse en bijscholing, twee cruciale factoren die ons in staat stellen uw dier zo goed mogelijk te diagnostiseren en te helpen. Onze dierenartsen zijn op de hoogte van de meest moderne behandeltechnieken.