Voor het maken van een afspraak bel naar: 030-6038700

Dierenkliniek Batau

Alleen op afspraak: 030-6038700

Dierenkliniek Veldhuizen- de Meern

Alleen op afspraak: 030-2317933

Historie van DACRU

“In 1977 is het allemaal begonnen: Dierenarts Jos Weeber opende een praktijk in Batau (eerst op de Kloosterdrift en later op de Andreasgaarde) en één in Vreeswijk aan de Hazelaarstraat. In 1987 woonde Renee Burger als student diergeneeskunde boven de praktijk Batau. Vanaf 1995 is zij als dierenarts en mede-eigenaar gaan samenwerken met Jos Weeber om de praktijk uit te bouwen.Vervolgens is de praktijk Galecop in 1996 gestart. Toen in 2002 Dierenkliniek Veldhuizen – de Meern geopend werd was het plaatje compleet. Sinds het overlijden van Jos Weeber in 2015 is de praktijkvoering overgenomen door Renee Burger“

Nieuwe Kliniek Batau in Nieuwe Baten!

In 2017 heeft de kliniek een modernisatie-slag doorgemaakt. Lokaties Galecop, Batau en Vreeswijk zijn opgegaan in de nieuwste en moderne Kliniek Batau, locatie Oortjesburg 3. Met 5 dierenartsen in verschillende expertise gebieden en 1 specialist werken we met veel plezier op deze twee moderne locaties.

dierenarts utrecht nieuwegein vaccinatie DACRU utrecht dierenkliniek facebook nieuwegein dierenarts

Stage lopen?

Wij zijn een erkend leerbedrijf. Zowel op de vestigingen Batau als in Veldhuizen- de Meern leiden wij co-assistenten op. Deze studenten zijn in de afrondende fase van hun opleiding tot dierenarts.

Op onze lokatie Veldhuizen- de Meern leiden wij paraveterinairen op. Op zoek naar een leuke stage plek met veel leermogelijkheden? Indien je MBO niveau 4 volgt en in het 3e of 4e leerjaar zit, kun je contact met ons opnemen. Wij hebben het hele jaar door plek voor 1 paraveterinair-stagiare.

Interesse in een stage? Neem contact met ons op via de email (dacruklant@gmail.com) met daarin een duidelijke motivatiebrief met al je gegevens en om welke periode het gaat.

Vanwege deze opleidingsplekken hebben wij geen plaats voor dagstages of snuffelstages.